keperluan sebelum bersalin di hospital

Hello nak tnya mummy2 yg bpngalamn.. Blh bkngsi apa brg yg perlu utk persediaan bersalin di hosptal blh bgtau?

2 Balas

bawa kain satu baju satu sweater satu ,stokin sebab dalam wad kita pakai baju hospital, pakaian dalam bawa lebih .barang sabun sendiri.maternity pad , baju anak bawa lebih kot2 kena tahan pampers pon bawa lebih bedung dengan barut .stokin tangan kaki baby pon bawa

5y ago

ta kisah pon pakai pad apa, tapi kite lagi selesa pakai pad maternity tu

CHECKLIST