Laour Room

Hello..blh tanya yg bersalin di hospital gov...suami blh tak temakan masa dlm labour room??

7 Balas

boleh call hospital area sis yaa n tnya lebih detail. lain hospital lain sopnya. ada yg masih belum bagi suami teman.

Hospital serdang boleh. Hospital kajang tak boleh. Depends hospital gov. Kene call pac tanyaaa

hosp selayang boleh tapi suami kena buat rtk sendiri dekat luar, baru boleh masuk

Hosp putrajaya bole tapi suami kene buat covid test dulu. Sy da tanya baru2 ni

myb tgok hospital juga sbb melaka tak bole jika tiada kursus peneman.

hi, rasanya dah boleh tetapi kena buat covid test dulu

2y ago

hi, nak tanya kalau husband buat rtk untuk masuk lr berapa hari ye benda tu valid? confuse😰