Kerap berak sbb beralih bulan

Nak tnya mommy²... Ank sy da 7 bln 30/5 lps.. Hari ni dah masuk 5 hari ank masih kerap berak... Lps mkn, mesti ade berak sikit... Normal ke lama cmni? Mmbe ckp biasa budak beralih bulan... Kesian tgk bntot dah naik ruam merah...

1 Balas

mgkin dia xlawas kot sis sbb tu kerap. mgkin sis boleh try urutan IloveU + exercise basikal. boleh tgok youtube. buat lepas mndi n tukar pampers. anak saya ada jugk mcm ni, tp lepas buat tu, dia buang air besar punya la byk.lpas tu, alhamdulillah ok dh