Kerap berak

Hi moms ,sy nk tnya ank sy baru 16hari,setiap kali menyusu Jew mesti berak,blh dktakn lebih dari 5 kali lh jgk....#ingintahu

2 Balas

bagus dia kerap berak..nantinkuning cepat hilang and xder.. bagus²

2y ago

dah berapa hari kuning..takpe memang budak newborn banyak berak..saya anak kuat berak sampai pampers newborn tu 1 pek kecik tu tahan seminggu je .. hahah skrg ni dia da 2 bulan baru lah berak kencingnya da x sekerap masa baru lahir ritu

normal..ank sy pun mcmtu

2y ago

ank sy x teran, bila dah mnyusu x lama lps tu bunyi dia berak .. syukur lah x mslh. hrp bby awk x mslh jg