Keputihan + warna coklat

Salam ibu2 semu. Sy 8weeks+ preggy. Lepas scan, sy ada keputihan and warna coklat sikit. Tak kerap tp 2 kali jd. Nak cakap warna darah tak sbb tak warna merah tp lebih kpd dark coklat. Normal ke atau saya perlu jumpa dr?

1 Balas

better pergi klinik jmpa doktor.nnti dorng Akn bagi antibiotik . tkut ada ape ii mslh yg kita x tau.

1y ago

Alhamdulilah sy dh pegi klinik. Dr bagi ubat kuatkan rahim. Baby aktif, heartbeat semua okay. 🥰