Kandungan Ectopic

Nak TNya Mommies Semua.. Sapa Ada Pengalaman Kandungan Ectopic Sebelum Ni? Dan Sapa Lepas Ectopic Berjaya Mengandung Semula. Betol Ke Orang Kata Kalau Lepas Ectopic Mengandung Semula Dpt Bby Boy Yg Seterusnya Akan Bby Boy Juga..

3 Balas

Saya pernah... Alhamdulillah dengan 1 tiub boleh hamil lagi...

1y ago

Boleh saya tahu sis planning mengandung selepas berapa lama dari operation ectopic pregnancy? Ada tips ke sis untuk elak jadi yang sama semula?

hmm mana sis dengar tu? ada research ke kata gitu? hehe mitos je kot

1y ago

Boleh saya tahu, sis planning mengandung selepas berapa lama dari operation ectopic tu ye? Sis ade tips tak untuk elak kejadian sama berulang? Sis ambil folic acid ke? Saya masih dalam pantang 2 minggu lepas operation.

Blm ad pnglamn sis