keadaan tidur

Nak tnya memang dari perut 3bulan sampai 6bulan susah sangat ka nak boleh tidur mngiring kanan atau telentang,bila tnya semua kata kena mngiring kiri jaa. Sbb nurul bila sedar dri tidur msti nurul tidur dalam keadan telentang atau mngiring kanan jaa. Jadi risau pulakk? boleh bgi tau tak dia ada effect apa apa tk kt baby

1 Balas

Mengiring okay je sis. Sis mengiring sebelah kiri sebab baby selesa sebelah tu. Macam saya pun selesa mengiring sebelah kiri je. Masa awal pregnant selesa la tidur telentang, bila perut dah besar tak selesa dah. Nanti badan kita sendiri yang adjust hihi