Ubat Selsema

Nak tnya la,bahaya ke kalau ibu mengandung makan ubat selsema nama ubat nya tablet allersin-f

17 Balas

Ubat allersin ni dapat dari doc ke mcm mana? bahaya jugak kalau ubat tu beli sendiri and bukan dari doc.

If doctor yang bagi ubat allersin tu then boleh kot.. saya tak pasti pulak ubat ni sbb tak pernah dgr..

Saye prefer minum air suam je if nak hilangkan selsema time pregnant.. nak letak lemon pun okay + madu

Kalau taknak makan ubat risau ke bayi boleh cuba minum air lemon suam smpai rasa selsema tu hilang .

Sy dlu selesma jmpa doc, doc bg loratidine 1 hr sebiji mkn. Mkn dlm 3 hari gtu trus sembuh

Jgn ambil ubat sebarangan... Jumpa doc dlu... tak semua ubat selseme kita boleh ambil

Oooo mcm to ye,ok terima kasih