Pam susu.

Hi nak tnya la. Pam susu apa yg best?? Yg hand free. Harga berpatutan. Boleh suggest kan tak? #bantusharing #ingintahu #firstbaby #1stimemom

3 Balas

klau bajet bwah rm200 untuk 1 set, saya jumpa brand malish, momo house, ashlee lova, moozi, jollybee, mikubi, samu giken, autumnz, blessed bee, vcool, mama's. apa2 pun tnya seller sblum beli. klau nk sewa tgok okay ke tak, boleh cari kt fb Kak muna sewa breastpump. sewa brand bearmom. yg tu mcm lbih kurg sma dgn jnma yg sya mention kt atas, cuma bajet bearmom rm250 n above. sya pkai ashlee lova. dh 3 bulan pakai. alhamdulillah motor dia okay. jatuh pun elok lg. cuma dia lambat nk ksong kn breast. satu belah kna pump dlm 30 minit bru ksong. make sure bli yg ad warranty.

https://youtu.be/9gYAxFhzMIY sy beli cmbear ,harga murah juga beli lt shopee n senang je nak pakai xbyk wayar2. kotak dia bole tgk utube sy ni🙂

mommy boleh tgk dekat shoopee je harga berpatutan atau boleh cek dekat Fabolous Mom