Kenapa ya?

Nak tnya knpa ya setiap kali sya minum susu anmum ibu mngndung tu saya buang air besar cair..? Adakah ibu² disni yg sma macam saya...

2 Balas

Saya pun sama, minum hari tu 4 hari je sbb dapat tester. Skrg tukar enfamama tapi angin dok pusing2 dalam perut pulak. Cuma membuang biasa jela. Kena try and error jugak susu ni. Lepastu paling penting acid folic jgn tinggal

ni apa yg sy perasan la. klu sy minum susu..dan xlama lps tu cirit birit, mksdnya sy xsesuai minum susu tu.