Khas untuk czer

Nak tnya klau dkt plaster ada luka tu..luka dkt tmpt jahit ke mcm mna..bhya tak?ke normal?tkut jgk klau kena jahit lg..hmm..ke doktor akan cuci semula?...

1 Balas

sorry tdelete komen, dkt plaster tu tmpt operate kita. and utk luka belah luar (kulit) dktr pkai gam saja. luka dlmn yg dijahit. so nanti hari ke3 dktr akn dtg check luka dan spray dgn ubt bg bekas luka luar tu cantum elok. nanti balik rumah awk kena cuci bersihkan sendiri.

2mo ago

air bisa/air luka. sbb tu penjagaan luka kat situ kena buat betul2..bila ada jngkitan mmg lmbt nk sembuh.