Batuk selsema

Anak saya 3bulan. Tapi batuk selsema 😿 dah pergi neb . Kahak banyak keluar . Tpi still batuk dan bunyi kahak ada lagi. Macam mana ya? Ade share tips tk?😭

2 Balas

sama sis. anak saya pun 3 bulan tgah alamin2 tu. utk batuk saya buat layurkan daun sireh + minyak zaitun dan letak dkt dada/ belakang baby. selsema saya buat air suam + bawang putih seulas dua then bagi baby hidu. alhamdulillah selsema stop. batuk pun slowly kurang. saya ikut petua mak saya.

1y ago

Ok nanti saya try. Thankyou🫰🏻

Buat tepuk percussion. Search dkt google/YouTube.