Kuning & tak berak

Hi nak tnya . Baby sy usia 5 hari . Kuning baru2 ni 201 naik . Sy ada bg susu formula s26 tu . Lepas bg , anak sy tak berak dah sehari. Risau . Dsebabkan tak berak , kuning tak turun pulak . Ad tips lain tak mummy2 lain . Suggest susu yg ok ke utk baby .

1 Balas

baby kena kerap menyusu. 2 jam sekali menyusu. kalau baby tidur, kejut baby untuk susu. anak sy minum lactogen dari lahir, seminggu je kuning.

5mo ago

kerap berak tak anak puan masa tempoh kuning tu? sebab ada yg cakap bila minum susu fm ni lambat hadam dan lambat nak membuangnya. risau lah saya..