Susu Enfamama

Assalammualaikum..saye nak tanye klau minum susu enfamama tu bancuhan dy memang 6sudu susu ke

Susu Enfamama
2 Balas

Waalaikumsalam. Ikut scoop/sukatan yang diberi di belakang tin. Dan berapa ml air ketika dibancuh. Sebab saya pun dah lupa berapa scoop untuk sekali minum.

2y ago

Sama²

kann..sbb 6 sudu mcm byk sgt.. rasa pn pekat xblh minum..last2 sy letak 2 sudu penuh je

2y ago

Itu lah rase loya kat tekak klau letak 6sudu tu..tp klau bancuh ngn air sejuk then shaker baru ok sikit nak minum