Booster for pregnant mum

Nak tnya ada sapa² yg da amik booster x..kalau amik ad effect pape x..harini appoimnet..tapi rasa was² nk pergi or x

16 Balas

Dah amik khamis lps.. (24w 🤰) alhamdulillah ok. sblm booster sy mkn dulu.. tak nakjd mcm yg dulu, lps vaksin, lapar bkn main 😂) , lps booster tu balik, sy ngantuk, terus tido 2 jam lbh. bnyakkan rehat, minum air kosong secukupnya. lenguh2 tak boleh angkat tangan tu biasalah. Alhamdulillahhari ke3 booster vac, lengan dah blh angkat habis. sy ok rentas negeri gi kenduri, jln2 ke mall, blk rmh mlm. penat 😅 hari ke4 lps booster vac. (ahad), sy rehat betul2 kt rumah bg hilang penat berjalan, blh kemas rumah sikit, dan buat aktiviti biasa . Hari ke5 (hari ni) lps vac, sy riadah walking dlm 30 minit. ada bsp test plk tu. Alhamdulillah, setakat ni ok apapun, keep on hydrating ok.