Back kicking/Respon

Hi nak tnya, 1st time mom but 2nd pregnancy dlu gugur 9w. Skrg da 15w , bila usap2 perut lps tu terasa mcm senak halus je mcm tu dri dlm. Lps x usap xda rasa. Lps tu try usap balik rasa lagi senak halus tu. Tu rsa bby kicking ke or perasaan saya je mommy2 semua😁 #firstbaby #jangandibully #1stimemom

5 Balas

Sllu kick bby 19mggu ke ats.. Tp ats owg jgk, stgh owg 20mggu ke ats.. Sy skrg 28mggu..blh d ktakn tiap msa