Knpe scan xsme

Nak tny ye knpe scan dgn bilangn kehamilan xsme ye...yg mne btl ye ??

1 Balas

memang mcm tu... sy biarkn doc ckp apa. Saya 2x scan kt tempt berlainan. 1 di swasta, 1 di KK. Bila next scan di KK (sy tak pergi di swasta w.pun dah ada appoinment date), sy yakin scan dan kiraan slps tarikh haid terakhir tu sama. Masa 1st scan di swasta, Doc pun dah pesan saiz kantung tak semestinya sama dgn usia kandungan. So saya terima seadanya