Hamil 14 Minggu tapi perut dah besar ,knpe ye ? Lepastu sering sakit bahagia bawah perut sekali

Yaaaaaaaaa knpe yeeee

4 Balas

sebab awak pregnant sis. yg besar tu memang bukan baby. tapi rahim dah naik ke abdomen, tolak organ2 lain yg sepatutnya duduk situ naik ke atas. sakit bawah perut tu boleh jadi RLP. boleh buat stretching untuk kurangkan.

Besar sgt ke? Sy 11w pon dh nmpk bump..kalau lpas mkn lgi la menonjol..sy plak jnis kurus kering..cuma xde sakit apa2 setakat ni dkt bwh perut

9mo ago

besar macam dah 4 BLN 🤣 sampai orang kira twins lah nnti tu ,tpi tak Weh 1 je baby

Sama la kita. Saya pun 14 weeks tp rasa berat kt bawah tu bila nk jalan and tak selesa. Nk tidur pun terganggu skrg ni

10mo ago

tido bila nk perpusing kiri ke kanan tu alahai siksanya...tu prut x besar mna lg...klu 6 7 bulan cmne lh agknya ya..hehe tp enjoy je..nnti rindu

sye 11week dh nampak bump naik... perut kembung.... same la, rase x selesa kat bawah...