Baby 2month

Nak tny mummy semua baby sy 2bln 8hari sejak msk 2bln ni berak dh kurang kdang sehari sekali n hari ni x berak lg.. Baby fully bf.. Tgk perut x keras ada kentut2 je.. X ada plak meragam apa2..

7 Balas

Normal tu. Masa anak saya baru lahir, dia berak 1 kali selang 3 hari, kemudian berak 1 kali selang 7 hari, kemudian berak 1 kali selang 14 hari kemudian, kemudian berak 1 kali selang 7 hari berikutnya. Semua doktor kk, doktor pakar pediatric hospital dan doktor klinik swasta cakap normal jika anak fully breastfeed. Sharing based on experience saya. #TAPsupermoms #TAPactiveusers