alahan

Hi, nak tny. Ada tak ibu2 yg mengalami alahan di hujung2 trimester. Contoh, mcm sy harini pening2 loya mcm mula2 pregnant.

2 Balas

Sy alah teruk msa trimester prtama.. Kedua ok ja.. Tp masuk trimester ketiga ni alah dtg alek, tp tak teruk sgt mcm mula² dlu... Tp slalu jgk loya² pening...

4y ago

Tula ni third trimester jadi pulak

Yes sama macam saya and for the third trimester hb i teruk sikit dan vitaming langsung tak boleh makan 😂 Makanan pun makan kerap tapi small portion.