Week baby keluar

Nak tmya Anak sulung mummy2 di sini week berapa keluar?

11 Balas

Ank sulung 34w dh bsalin sbb pecah ketuban awl. berat 2.1kg, kena tahan nicu 2 3 hari je x silap. lps tu bleh balik rumah then esok nya checkup kk kena pegi hosp balik sbb kuning tggi 😂 dok la plk bberapa hari mak ngn anak kat hosp smpai kuning turun.

sy skrg 35+4 . sy plan nk bersalin 37 atau 38 weeks. waktu tu baru nk start buat senaman. ada org buat senaman hari ni, esok jalan dh bukak. sy harap sy pun mcm tu laa.. taknak la overdue, kena paksa bersalin nanti 😅

ank 1st 36week3day sbb twins . nie anak kedua da 34week6day mudahan keluar kalini cukup bulan lah 37week pon da ok

36w5d. dikira borderline premature.baby pun 2.8kg.so ok la.xkena tahan nicu.

8mo ago

aah.37w baru ok.ikut keadaaan baby.kalau baby ok, boleh je discharge.kalau x, kena tahan.selalu baby nye berat kena more than 2.1kg, jantung paru² ok, xde sebab pun dorg nk tahan baby.

unpredictable. mine was 41w.

37w 4d tak keluar lagi ni

39 weeks 3 days

39 week 1 day

38week😊

37 weeks