Nak tanyak boleh..tentang kencing manis..

Nak tips untuk kurangkan kencing manis ada tak..? sekarang saya mengandung 13minggu..

3 Balas

Hari tu kena kencing manis sampai xdak bacaan. Saya try minum air kelapa dgn limau kasturi segelas sehari. Elak makan lewat malam dan minum susu malam. 3 4 hari bacaan dh normal.

4mo ago

ouh...ye ke,sya punya bacaan dah ok sbab tak mkan benda manis...

sis boleh cuba amalkan minum air barli tanpa gula sis. jangan banyak, tapi konsisten. sehari segelas ke. elok untuk kawal paras gula.

5mo ago

tiap hari ke selang sehari ke

brape bacaan kencing manis awk ? hari bsp sye x makan nasi... sye x minum manis2...

5mo ago

tinggi sangat tu