husband dah boleh masuk labour room kap

nak thu husband boleh masuk labour room dgn kita x skrg ni?? harap 2023 nnti boleh lar..siapa ada pengalaman bersalin baru2 ni..suami dpt teman ka...anak pertama dan ke dua x sempat teman..ni harap2 ada lar pengalaman pertama si suami nk masuk ikut teman bersalin katanya

36 Balas

Hi, this update for Hospital Putrajaya only. Saya tak sire hospital lain. Saya pesakit FPP and memang dah tnya siap2, husband boleh masuk labour room, cuma kena buat test covid dulu sebelum. Dalam ward pulak, husband boleh dtg jenguk masa Visiting hours only. Meaning cannot teman bermalam ape semua lh. Kebanyakan hospital mmg tak benarkan kanal2 bawah 12 tahun masuk ward even tho waktu mlwt. Termasuk few hospital swasta yang i contact bfr this. So better u check dgn hospital u nak bersalin siap2, either u call tnya or pergi sendiri hospital tu. Mcm saya pun kena tinggal anak first yang setahun lebih. Harapnye no complication so duduk sekjap je hospital. Nanti rindu pulak anak kat rumah ☺️

2y ago

Hehe amin amin amin. Tula klu bole semua setel within a day. Xsanggup nk tdo jauh dr ank sulung hehe