Tempat czer terbuka

Nak tanye.. tempat czer terbukak sikit.. nak sapu yer supaya die tertup balik ?

2 Balas

Terbuka banyak ke? Pergi klinik ya untuk pemeriksaan. Tak berani nak cadangkan guna apa untuk pulihkan sbb lain orang lain pengalaman dan risiko. Yg paling kita tak nak, ada jangkitan kuman.

8mo ago

Ok terima kasih.. saye dah beli krim khas utk czer.. klu masih x ok lagi saye akan ke klinik…

jangan sapu sebarangan krim. terus ke pac ya. ini advice dr doktor saya. sbb aritu sy punya jahitan terbuka dan terus ke pac.