makanan ?

Nak tanye , sy bru 6 minggu kalau mkn ketam , ikan cencaru , ikan tongkol , ttbe ngidam nak mkn ketam masak lemak cili api . Agak² ad risiko tak ? sbb ad org ckp klu mkn 3 jenis ni ad risiko .

1 Balas

xde menda la sis, habis tu mcm mana yg mommy yg ngidam makan sabun bagai tu.. lg risiko, ni kan pulak 3jenis mknnn tu mmg makann.. ianya ikt bdn sis.. dah ngidam, makan je la sis, xyah la satu periuk kuali sis sorg je makan.. makan utk lepaskan ngidam okay la tu.. pedas2 tu yg mild je.. buat rasa hilang ngidam je sis.. sy xth la pula if ada keturunan yg xblh makan makann mcm tu masa prgnt.. sbb so far sy semua makann yg blh makan sy bedal asalkn masak dgn btl, khasiat & halal..