Nak tanye.. saya pgnant dah 36week3day ada gdm+oninsulin.. sekira nya dh bersalin nanti kencing mani

Nak tanye.. saya pgnant dah 36week3day ada gdm+oninsulin.. sekira nya dh bersalin nanti kencing manis akan kekal ke atau masa pgnant je ? Saya risau kalau dh ccuk insulin ni takut kecing manis kekal.. tu yg sya risau.. anak pertama kedua dan ketiga xde kencing mnis.. yg ke 4 ni ada pula sngkut kncingmanis dan ccuk insulin.. risau sya... hrp2 xla..

1 Balas

Sama mcm sy, ank ke3 Ada kencing Manis, tp sy X kena cucuk insulin, doc bg mkn ubat & control mkn