Gerakan bby dan kiraan gerakan bby.Saya kira juge kalau dia gerak slow tu and pantau juga gerakan

Nak tanye pasal gerakan bby sebab saya dah 29minggu 3hari tapi bby saya slow je dia gerak.Kalau saya pegang perut lepastu bawa bercakap baru ada gerak lepastu duk diam lagi dia.Kadang buat saya risau pulak.Dia bergerak tapi dia x aktif.Ada ke mommies kat pernah alami mcm saya?

1 Balas

saya pun 29w.malam aktif.. siang kadang dia slow jugak. sy try makan & minum air sejuk. sy kurangkan berdiri lame / terlalu aktif sbb nnt dia kurang begerak. lagi senang nak monitor gerakan kalau kita baring.