Bersalin

Nak tanye mummies.. Ti klu bersalin contohnya gi hospital Hari rabu, bersalin Hari khamis.. biasanya maternity leave start Khamis (ikutkan my company la).. so Hari rabu tu mummies take annual leave ke doc akan bagi Surat or mc etc?

3 Balas

Maternity leave ikut hari kita bersalin..a day before tu bole req for mc. Otherwise kena la tolak ur annual leave..

Maternity leave ikot hari kita bersalin. Kalo bersalin hari khamis , maternity leave hari khamis la .

Try minta mc dgn doc, blh jimat cuti