kandungan

Nak tanye klau ada kluar darah mengadung 5 week ni normal ke tanda tak mnjadi ke kndungan tu

1 Balas

Ada wanita yang akan tiba-tiba mengalami pendarahan sedikit atau 'spotting'. Spotting ini menunjukkan terjadinya 'implantation bleeding' atau pendarahan implantasi. Pendarahan ini adalah kesan daripada proses penanaman telur di dalam rahim. Pendarahan ringan ini kadang kala disertai dengan rasa kejang di bahagian perut. Ketika embrio melekat pada dinding rahim dengan lebih mendalam, anda akan mengalami sedikit pendarahan atau spotting. Spotting yang merupakan tanda kehamilan berwarna coklat atau merah muda dengan jumlah yang sikit

5y ago

Smoga baby i shat je ...doakan saya ...