kantung

Nak tanye kalau kandungan 5weeks dh boleh nmpk ke kalau scan?

19 Balas

saya scan nampak kantung je. nanti Dr akan suruh repeat scan bulan sterusnya untuk cek size baby n set tarikh bersalin

nampak kantung.baby masih kecil,klinik buasanya advise utk scan after 8 wks

Masih kantung kalau x silap. Sbb sy scan mggu ke-6 pon baru nampak kantung.

bergantung , mcm saya x nmpk sb ada masalah fibroid , tp da ilg skrg

Bergantung sis. Saya masa scan 8weeks baru nampak kantung je

Nmpk kantung ja.. Klau 8weeks ke ats bru ada nmpk sikit

Kalau saya belum lagi. 8/9 w check baru nampak.

depends...sy scan 5 weeks nampak yolk sac

sy 7week3day dah nmpk kantung dgn bby??

Macam saya 7weeks dh nampak kantung.