nak tanye ibu² kt sini . normal ke baby kuat kentut . pastu time die nk kentut tu kdg² die nanges , pas kuar kentut tu die diam . knape ye ? adakah tu tanda die sakit perut ke mcm mane ? takde pengalaman, ank first . baby umur 2 bulan

1 Balas

Sy pn ank first. Baby sy pn mcm tu. Myb baby nk meneran kentut tu yg dia nanges. Mak sy ckp selagi baby kentut means ok la dia x kembung. Cuma ssh sikit kot dia nk klr kn angin tu.