Lotion strech marks

Nak tanye ibu2.. ada sapa2 pernah guna lotion stretch marks yg ni x?? Ok x?? Atau ibu2 guna brand ape? Ada effect apa2 ke dekat bby kalau pakai lotion ni hari2? #12weeks #firstmom

Lotion strech marks
28 Balas

I kan, ada lotion ni masa anak first. Ok je bau pun ok. Tapi tak pernah pun consistent. Sampai anak no 2 ni lagi lah. Tak beli apa lotion pun. Masa birthday je colleague bagi almond oil dari L’occitane. Best gila sbb bau dia therapeutic. Keberkesanan kedua2 cream / oil ni pun tak pasti sbb bukan pakai selalu pun. Cuma nak bgtau, stretch mark tak boleh hilang, cuma akan pudar tu pun makan masa. Nak elak stretch mark jgn bagi ada pressure lah kt kulit contoh jgn garu2. Sapu2 oil dgn lotion ni, untuk manjakan diri ok lah