Lotion strech marks

Nak tanye ibu2.. ada sapa2 pernah guna lotion stretch marks yg ni x?? Ok x?? Atau ibu2 guna brand ape? Ada effect apa2 ke dekat bby kalau pakai lotion ni hari2? #12weeks #firstmom

Lotion strech marks
28 Balas

depends jg. ad yg jdi ad jgk x jdi. sy guna brand ni jugk. tpi lepas melahirkn baru guna😂😂 tp lma kesan dia, x hilng total. bks stretchmark msh ad cuma jd wrna putih dh x merah/purple cm tu.. klo guna msa pregnant, x semestinya nti xda strechmark. ikut org. ad yg x pkai ap2 xda pon stretchmark tu.. klo nk guna, try je sis. 😄 ataupn dpt nsihat nurse/doc dulu bfore use