Baby 5 bulan lebih batuk

Nak tanye ibu-ibu kat sini.. klau anak batuk nk buat mcmane ye u hipangkan batuk.. dengar bunyi kahak.. tp xde la batuk teruk2 sgt.. dh pg kk xdapat ubat.. boleh hilang sendiri ke? ade ke ibu2 yg ade pengalaman?

1 Balas

jika puan mmpu tuk prgi klnik swasta better puan g klnik swasta jumpa doc chck lg skali dan tnye ubat apa sesuai tuk bby jika batuk trlalu lm..mg bby cpt smbuh dan dpmudahkan segalanya amiin