GDM SEMASA MENGANDUNG

Nak tanye biasa kalau ibu mengandung yang ada GDM kena bersalin awal tak?

2 Balas

Nurse tak ada cakap dkt sis ke? Nnt boleh tny. Kalau GDM on diet tak boleh bersalin lebih drp tarikh jangkaan bersalin. Kalau GDM on ubat tak boleh bersalin lebih 38 weeks.

Sy gdm on diet. xbole lebih due. tp bby keluar awal seminggu

3y ago

Hai sis, ada apa-apa aktiviti yg selamat sis buat ke baby keluar awal seminggu tu? Saya kena bersalin tak boleh lebih 38 minggu harap sis boleh share.