Trying To Conceive

Nak tanye, ade possiblities for pregnancy tak kalau result negative semasa check clear blue pregnancy test awal 2 hari sebelum period? P:S : sedih setiap kali result tunjuk negative. Dh check ngan gynae, uterus okay, hubby side semua okay, period regular.. Tp still masih tak ade rezeki. Tak tau nak buat apa lagi dah.. ?

1 Balas

Ade jenis clear blue yg boleh detect seawal 4 hari sblm period..n sy dah try..dn hasil +ve..munkin xada rezeki lg..try lagi ok..mna tau ade rezeki lain yg jadi milik awak pda msa akn dtg..think +ve n banyakkan sabar ye