kanser atau bukan

Nak tanya.sy ada masalah bengkak susu semasa pantang.dah mcm2 cara buat tuam dgnn urut tp still bengkak.sekarang bengkak dah xde.tp payudara still rasa bedenyut.adakah ni tanda2 kanser atau bukan.ada bg petua letak kobis bulat sehelai dekat payudara..blh bg tips

1 Balas

mcm sy dlu bila alami bengkak susu .sy guna tungku bby yg tanah liat yg kcik tu..ms.tuam alas dgn kain..nti xalas melecur pulak.. alhamdulillah..cpt bengkak susu tu hilang .sy ada try tip misi bg..tp ximune ngn bdn sy..jd sy guna teknik.mcmtu..sy bli d shopee