Strech mark

Nak tanya,stretch mark sllunya timbul bulan atau minggu keberapa?nak tau jugaa laa sbb nervess haha first la ktakn..25weeks harapp sihat smpai besalin nty..

14 Balas

Saya strech mark after bersalin. 1 week after bersalin naik. X garu ape pon. Ikot org kot. Sye dari awal pregnant mmg pakai oil kononye nak jaga perut. Mmg during pregnancy lgsg xde ape ape stretch mark tu. Lepas seminggu bersalin. Amikkkkk naik bawah bawah perut tu. Member saya pulak masa mgandung perut hitam and naik stretch mark tapi lepas bersalin kulit dia back to normal. Soooo i guess setiap org x sama.

4y ago

ohh bgtu..trima kasih siss,haha nerves pla ni saa