Surat Beranak

Nak tanya,saya baru bersalin kat hospital swasta ..surat pengesahan dari hospital letak nama boyfriend saya sebagai suami ..padahal kami belom kawin,kami ingat nak kawin lepas saya hbis berpantang ..bila saya nak buat surat beranak kat jpn,jpn akan marah tak sbab dlam surat pengesahan tu org hospital letak nama boyfriend saya ..

11 Balas

Knp nk tipu dah kwen ye nnti pergi Jpn kantoi jgk xkwen sebab jpn mintak sijil kwen