Contraction??

Nak tanya...sakit contraction mcm mn ye??and klau sakit contraction mmg akn skli dgn prut mengeras ke??mksdnya tu,perut ke pinggang &tulng rusuk sakit..tpi perut xde mengeras.So tu blh jdi contraction jugk ke?

8 Balas

macam senggugut tapi yg tak boleh tahan punya. sakit menyucuk sampai ke pinggang. contraction dtg kejap2. dalam 5min atau 10min sekali. lepas tu lega. pastu dtg lagi. sampai nk berdiri tegak pun tk boleh.

5mo ago

mmg tiap contraction,perut akn jdi mengeras eh??tpi klau contraction sakit tnpa perut mngeras ada jugk ke??