Darah Nifas

Hi, nak tanyalah. Saya first mom, czer. Dah hari ke 37, tapi sejak dua tiga hari ni darah nifas banyak sangat. Masa minggu first berpantang tu tak banyak. Kadang spotting je. Normal ke eh? Keluar pun macam ketul2. Tak macam minggu 1-3. Masuk minggu ke 4 ni yang macam keluar banyak.

1 Balas

kena byk brgerak n brjln nnti dia akn kluar byk..kekdg kluar kekdkg tak sy rs normal..sbb sy pnh mengalaminya dlu..tp jika risau blh g klnik pakar wanita mintk doc buat ultrasound utk chck rahim dh kecut sepnuhnya atau belum..jd nnti kita xkn risau dh..blh try bertungku ke tuk lancarkan drh nifas kluar serta kcutkn rahim..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin