kerja ke cuti dlm tempoh kwalan pergerakan?

Nak tanya..ibu2 n bakal ibu kerja ke cuti dlm tempoh kwalan pergerakan ni? Saya bekerja sbb kerja di kilg makanan..risau..tp apakan daya dah tggungjawab..?? #30weeks #semogakitasemuadilindungiolehNya

22 Balas

Kerja..bahagian farmasi..berhadapan dgn patient yang tak tahu dari mana..due lagi seminggu, doakan saya juga

5y ago

Semoga puan dan baby sentiasa sehat walafiat.. semoga Allah permudahkan segala urusan puan dan keluarga.. Aamin aamin aamin