kerja ke cuti dlm tempoh kwalan pergerakan?

Nak tanya..ibu2 n bakal ibu kerja ke cuti dlm tempoh kwalan pergerakan ni? Saya bekerja sbb kerja di kilg makanan..risau..tp apakan daya dah tggungjawab..?? #30weeks #semogakitasemuadilindungiolehNya

22 Balas

Sy bekerja dari rumah. Tp bagi sy sgt sukar utk fokus buat kerja di rumah sbb tiada kemudahan seperti di ofis. Sakit belakang n alahan pun makin bertambah teruk pula bila buat kerja di rumah. Harap tempoh PKP ni takkan berlanjutan lagi selepas ni..

sye cuti sbb exec sye suke hati kasi cuti padahal sye belum admit lgi.. haritu keluar darah je tpi hospital suruh balik.. sekarang da 5 hari sye buang mse kat rumah sbb belum bersalin lgi.. rugi cuti 5 hari..

Kerja puan... Sy kerja hospital... X tenang rasa setiap kali trun bkerja.. Takut sangat2... Smoga Allah melindungi kita smua.... Smoga Allah segera hilangkan wabak covid 19 ni...

Semoga sis n baby dilindungi Allah dr sebarng perkara yg tidk dingini.. saya suri rumah pon risau jgk dngn keadaan skrg.. semoga semua baik2 sja ya 🤗

Sy bekerja tp da start cuti drpd 16/3 lg sekrg da msk 38week... Tgh menunggu baby kuar je nie.... Semoga sis bersabar ye...

Sy bekerja.. maintenance di hospital.. doakan urusan medical team kita tangani COVID19 dipermudahkan..🤲🏽

Kerja..bahagian farmasi..berhadapan dgn patient yang tak tahu dari mana..due lagi seminggu, doakan saya juga

4y ago

Semoga puan dan baby sentiasa sehat walafiat.. semoga Allah permudahkan segala urusan puan dan keluarga.. Aamin aamin aamin

Saya working from home. Semoga dipermudahkan urusan sis dan kita semua ye. Aamiin 🤲🏻💕

Kerja.. Sy sbb de kaitan dgn pertahanan.. Bertabah la semoga kt semua di lindungi oleh Nya..

Cuti dan makan dengan banyak sebab nurse minta naikkan berat badan😅😅😅