Seluk ohh seluk😂

hi nak tanya..bila doctor/nurse nk check bukaan pakai glove terus check ke? atau ada apply gel?😁jawab tau..jgn x jawab😂huhu

2 Balas

doktor pakai glove pastu sanatize glove bahagian jari pastu seluk. bukaan baru 1cm sakit dia tu rasa nk tendang je doktor tu lagi2 bila dia kata sy tlg buatkan bukaan awak cepat sikit ya. uishhhh. seràaaamm.

ada la letak gel secoet. tp ok la haritu sy kena seluk tak sakit pun cuma senak sikit je. mungkin level sy terima kesakitan tu berbeza dgn org lain😂

1y ago

sy ada keluar keputihan & coklat2 sikit je. sekali je. then takda apa dah☺️