First time Seluk

Salam mommies, nak tanya kalau first time nurse seluk untuk check bukaan, memang akan keluar darah macam ni ke lepas dua jam macam tu ? Sorry gambar kurang sopan sikit ☺️#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

First time Seluk
2 Balas

ya sis normal keluar darah sikit sebab first time. nanti 2 3 kali dah okey. depends dkt doktor yang seluk kita tu, kalau kasar mmng luka sikit. trauma saya kena haritu. ni duk pikiq tggu hari nk bersalin, takot kalau igt kena seluk haha

2y ago

Itulaa saya confius antara luka kena seluk atau betul turun darah. Thankyou thankyouu. Semoga dipermudahkan urusan bersalin 😇

aah normal sis. kalau kena seluk mmg keluar darah mcm tu. kadang2 time kencing pun keluar darah mcm haid tu. seluk mmg sakit. kena yg kasar tangan mmg luka miss v 🤧