Assalamualaikum

Nak, tanya, Baby NB, Minyak zaitun,boleh sapu di bahagian kepala tak, Minyak zaitun,panas tak.

1 Balas

kenapa nak sapu kat kepala? nak cepat tumbuh rambut ke? minyak zaitun tak panas

6mo ago

suami sya,yg sapu kat kepala baby,dri umur 15 hri dh sapu minyak zaitun, suami ckap biar kepala Baby tak kering, lepastu suami sya Sapu banyak2 .klau dh kering sapu lagi, sya tak bagi sapu,sebb satahu sya. minyak zaitun tu,boleh sapu klau baby demam.tu ja.yg sya tahu, skrg ni umur baby dh 3 bulan 13 hri, sebb suami hari2 sapu minyak zaitun tu, kulit kepala baby dh melupas dh tipis,dah keluar air. air melekit.tak berbau. risau lah