Hi mommy! Perut mengeras

Nak tanyaa..perut mengeras tanpa henti tu normal ke? Now saya dah 38w1d..

5 Balas

Pergi hospital terus... Masa anak sulung saya camni jugak dulu, mengeras tak henti waktu subuh, pergi PAC terus kena admit, esok nya bersalin.. Ngam² masuk 39 minggu.. 😅

kalau kerap sgt better pergi hospital . tnda bersalin . jgn jd mcm patient kt klinik sy pergi td . dibiar last² bersalin kt rumah .pening nurse dibuatnye

kalau kerap sangat pergi pac terus sis, saya pun macam tu masa nak bersalin. rupanya tu tanda tanda sbb sehari sebelum tu dah turun spot coklat

Ada turun tanda ke ? Sis kene monitor kekerapan mengeras tu. Klo was² terus ke PAC je.

kalau makin kerap dan makin sakit bole g hospital