Anak setahun

Hi,nak tanya. Anak start fm masa setahun. Awal tu minuk lactogen,then tukar dutch lady. Tak ada allergik apa2 just najis warna hijau. Tapi bukan hijau pekat tu,macam hijau daun pisang cemtu. Berak pun kekadang sehari sekali. Main,tidur semua okay. Bahaya ke najis warna hijau? Ada baca okay,ada yang kata sebab pemakanan sayur tapi tak makan sayur hijau pun still hijau. Nak jumpa nurse tapi dia aktif je macam biasa 😂

1 Balas

Maaf sis, saya pun tak pasti ni. Kalau nurse atau doktor kata takde masalah, rasanya should be fine. Just monitor kalau berak dia tu keras atau cair macam cirit birit. Boleh juga jumpa doktor klinik kanak2 yg lain for 2nd opinion