morning sickness

Hi..nak tanya..ada petua tak macam mana nak kurangkan morning sickness? Sebab saya punya morning sickness 24jam..pening, muntah2, takde selera makan..da try macam asam, makan ubat semua tak jalan..ada apa2 petua tak? #2ndbaby #8weeks

9 Balas

Awak cuba lah mkn buah2 yg boleh bg hilang loya.. Mkn gula2 berangin ke.. Bau2 limau ke.. Sy masuk 2nd trim baru ok.. Kuat ye ibu.. Minum air masam2 supaya xloya sgt n jgn bg perut kosong