Cepat lapar

Nak tanyaaaaaaa korg mkn apa ye klu cepat lapar? Utk elakkan dari cepat lapar sgt. Sebelum ni xpeenah mcm ni. Bila dh pregnant ni rasa nak mkn je terus. Pastu kena makan nasik jugak. Kdg lambat je mkn terus rasa nak muntah pulak. Cepat2 pegi mkn. Dh rasa mcm ada gastrik pulak.Sebelum ni mmg xde gastrik. Ke time pregnant ni mmg boleh kena gastrik?

11 Balas

saya pun tgh pregnant anak 2nd baru 7weeks dia pnya lapar teruk betuii. ko lambat sikit je mula rsa pening2 nk pitam.. Tekak asyik2 keluar angin je. time tu klau tgk nasi rasa nak loya dahh . xsempat nk mkn🥲🥲🥲